Boendeformer

Röda villan
Röda villan är det största huset på Solgårdens område. Med sina tre avdelningar och imponerande 27 bäddar är den ett allsidigt hus som passar de allra flesta behov då det även går att dela av huset i separata avdelningar. De två nedre avdelningarna delar på en härlig stor inglasad veranda med infravärme medan den charmiga övervåningen med sina karakteristiska kikar och fönster har en utsikt som slår det mesta.

Alla avdelningar har minst två toaletter och duschar finns även på varje avdelning. Vidare erhålls kök i var avdelning och dessa är utrustade med det ni behöver för att ordna med maten.

Tvättstuga återfinns i källaren till huset och är utrustat med två moderna tvättmaskiner samt två torktumlare: Möjlighet till att hänga tvätt finns i form av tvättvindor. De nedre avdelningarna är utrustade med luftkonditionering! 

Pris: 4.900:- för hela huset (27 bäddar), Västra (7 bäddar) 1.500:-/ dygn,                    Östra (10 bäddar)1.750:-/ dygn, Övervåning (10 bäddar) 1650:-/ dygn.                              

Gula Villan
Ett enplanshus med en stor och härlig veranda som vetter mot den magnifika Vänern. Den stora inglasade verandan med såväl infravärme som bekväma soffor lämpar sig för större sammankomster. Här finner vi även ett stort och rymlig kök och hela 3 toaletter där 2 är utrustade med dusch. Tvättstuga finnes i anslutning till den röda villan.

Pris: 2.200:- för hela huset/dygn med tio bäddar fördelade på fyra rum.

Stugorna
Stugor med 4 bäddar samt pentry och inglasad veranda med sjöutsikt. TV ingår samt varmt/kallt vatten. 20 meter till Toalett/dusch. Stuga nr 1 är ej lämplig för allergiker då husdjur får medtagas i denna.

Pris: 550:- per stuga/dygn.

LillStugan
Under lite enklare förhållanden bor du här tokigt nära Vänern i en tvåbäddars stuga med kyl/kokplattor samt en liten veranda. Enkelt men otroligt prisvärt boende.

Pris: 250:- per dygn.

4 tankar på “Boendeformer

  1. Om man tex vill hyra en tvåbäddars stuga med kyl/kokplattor samt en liten veranda. Finns det då tillgång till dusch i stora huset?

Lämna en kommentar